torstai 16. helmikuuta 2012

Kaksi yhden hinnalla: Lidlin tehojuoma ja animation-suklaa

Heippa vaan kaikille! Täällä ollaan taas. Tänään jouduin käymään töissä kolme kertaa kakalla. Voitteko uskoa? Palkka juoksee ja mies vaan piereskelee. No en ainoastaan piereskellyt, vaan pelasin samalla angry birdsiä. Ilmaista mainosversiota tietenkin.

En tiedä miksi maha oli sekaisin, mutta nyt se on kunnossa. Kiitos Lidlin herkullisen ja toimivan tehojuoman. Olen aiemminkin arvostellut tehojuoman tässä blogissa ja taisin mainita, että lidlin tuote on kova haastaja ja tottahan tuo on. ProViact-tehojuomaputeli on kilpailijoiden tuotetta isompi ja pakkauksessa pulloja on neljä. Hintaa on 1,29€ eli tuote on hieman rainbowia kalliimpi. Maku on olevinaan appelsiini, mutta mielestäni tämä maistuu toffeelta. Makeutusaineena näyttäisi olevan ihan oikea sokeri, eikä mitään sisäelimiä tuhoavaa myrkkyä. Tällä tulee hyvä kakka. Arvosana sata200.

Koska otsikossa taisin luvata kaksi tuotetta kerralla niin joudun ehkä lunastamaan lupaukseni. Toinen arvioitava tuote on lidlin animation-merkkinen suklaa. En todellakaan tiedä mistä tällainen nimi tulee, mutta nimi ei ollut se syy miksi ostin tämän tuotteen vaikka nyt huvittaa ja hämmentääkin. Todellinen syy sille on pakkauksen uskomaton ankeus. Tässä on kuva hymyilevästä kakarasta. Tuollainen ärsyttävän näsäviisaan näköinen talttahammas. Tulee ihan mieleen tv-sarjojen rikkiviisaat superlapset jotka ratkaisevat aikuisten ongelmat lahjakkuudellaan vaikka aikuinen sille koko ajan karjuu, että olet tiellä. Vähän kuin Star Trek next generationin Wesley. Ihan samanlainen rasittava paska. Picard vaan karjuu: "WESLEY! WESLEY!". Tämän jälkeen Wesley angstaa hieman, pelastaa päivän ja jakso on pilalla. En tiedä kumpi oli pahempi, Wesley vai Worfin poika Alexander. Wesley sentään älysi lähteä koulunpenkille, mutta Alexanderin koulu oli Enterprisellä. Ja aina, kun jakso keskittyi Alexanderiin se oli aivan perseestä. Alexanderilla oli vaikeaa koulussa, kun se ei halunnut olla ihminen vaan klingoni, seuraavalla viikolla se halusikin olla kuin ihminen ja Worfia vitutti ja se karjui puolestaan: "ALEXANDER ALEXANDER" ja sitten angstattiin. Miksi muuten hyviin sarjoihin pitää tunkea ärsyttäviä kakaroita? Lapsikatsojia varten? Pitäähän toki joka sarjasta löytyä joku samaistumisen kohde kaikille. Itselleni se oli Kirk. Samanlainen alfauros kuin minä. Tiedättekö muuten mikä oli motivaatio Caprica sarjan luomiselle? Battlestar Galactican katsojissa ei kuulemma ollut tarpeeksi naisia, niin sarjaa suunnattiin naisille. Mutta Caprica oli ihan surkea. Eli onko naisille sarjojen suuntaaminen sitä, että tehdään tahallaan paskaa? Vähän kuin star trekin lapsijaksot?

Jäätävän ahdistavasta pakkauksesta huolimatta itse suklaa on herkullista. Kuin kindermunien suklaa, mutta sitäkin parempaa ja sitä on kerralla enemmän. Koko paketti maksaa 1,69€. Tämä ei mielestäni ole näin hyvästä suklaasta yhtään liian jyrkkä hinta. Arvosanaksi tälle annetaan alkuperäisen Star Trekin jakso: Doomsday machine. Tosi hyvä jakso.
"Oon rasittava paskakakara ja pilaan sun lempparisarjas."

3 kommenttia:

  1. Myyty! Kinder-suklaa on suurimpia suosikkejani. Voi kyllä olla että sen hohto on osittain juuri pieni annoskoko, jolloin jää taatusti himoamaan lisää.

    VastaaPoista
  2. Tuohan on muuten Lidl-mukaelma nimenomaan Kinderin Riegel-tuotteesta, jonka pakkausta koristaa ehkä vielä vähän rasittavamman näköinen paskakakara.

    http://blog.wannawork.de/wp-content/uploads/b2evo/kinder_schokolade_neu.jpg

    VastaaPoista